Продавець ТОВ Лідер Енерго Комплект розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
75 відгуків
+380 (98) 433-37-52
Днепровская набережная, 54, Київ, Україна
liderkomplekt@gmail.com
Залишити відгук
Провід СІП-2 3*25+1*35 (3х25+1х35) ізольований для ЛЕП (дізнайся свою ціну), фото 2
Провід СІП-2 3*25+1*35 (3х25+1х35) ізольований для ЛЕП (дізнайся свою ціну), фото 3
Провід СІП-2 3*25+1*35 (3х25+1х35) ізольований для ЛЕП (дізнайся свою ціну), фото 2
Провід СІП-2 3*25+1*35 (3х25+1х35) ізольований для ЛЕП (дізнайся свою ціну), фото 2
Провід СІП-2 3*25+1*35 (3х25+1х35) ізольований для ЛЕП (дізнайся свою ціну), фото 3

Провід СІП-2 3*25+1*35 (3х25+1х35) ізольований для ЛЕП (дізнайся свою ціну)

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Основним призначенням проводу СІП (самонесучий ізольований провід) є передача і розподіл електроенергії змінного струму в мережах освітлення і силових мережах напругою 0.4-1 кВ.

Провід СІП отримав широке застосування при будівництві магістральних повітряних ліній електропередач і різних відгалужень до вводів у всілякі житлові приміщення та господарські будівлі.

Він являє собою джгут скручений з ізольованих фазних жил, зроблених з алюмінію і нульової жили. Фазні жили оснащені ізоляцією, зробленої з светостабілізірованного поліетилену підвищеного тиску пофарбованого в чорний колір, який володіє стійкістю до ультрафіолетових випромінювань. У центрі нульової жили знаходиться сталевий сердечник, скручений навколо алюмінієвими дротами.

Основні марки Сипів

В залежності від того, яку конструкцію має самонесучий ізольований провід і, які застосовуються матеріали для несучої частини його можна поділити на наступні види:

#1. Дроти з позначенням СІП-1, СІП-1А. Складаються з алюмінієвих струмопровідних фазних жил, покритих термопластичної поліетиленовою ізоляцією, стійкої до впливу ультрафіолету. Також конструкція включає в себе несучу нульову жилу, яка може бути як голою, так і ізольованою, в залежності від марки. Буква «А» в кінці маркування вказує на те, що нульова жила ізольована.

 

#2. Дроти з маркуванням СІП-2, СІП-2А мають аналогічну з попередніми марками конструкцію, за винятком ізоляції, яка складається з «зшитого» поліетилену. Подібні марки отримали застосування в монтажі ліній електропередач напругою до 1000 В, які схильні до впливів атмосферних чинників.

 

Даний провід СІП використовують для виготовлення магістральних ліній і відгалужень до місцевих пунктів споживання в районах, де переважає помірний і холодний клімат.

Струмоведучі жили самонесучих проводів позначень СІП-1, СІП 1А можуть витримувати тривалий нагрівання до 70°С, а для струмопровідних жил проводів з маркуванням СІП-2, СІП-2А цей показник становить до 90 °С. В процесі монтажу необхідно звертати увагу на те, щоб б було виконано дотримання необхідного (мінімально допустимого) радіусного вигину, який повинен становити не менше ніж десять зовнішніх діаметрів дроту.

#3. Марка СІП-3 складається з однієї жили зі сталевим сердечником, обвитим дротами з алюмінієвого сплаву марки AlMgSi. Ізоляція цього дроту являє собою «зшитий поліетилен», що володіє хорошою стійкістю до впливу ультрафіолетових випромінювань.

 

Самонесучий ізольований провід такої конструкції використовується при будівництві повітряних ліній передач електричної енергії напругою близько 20 кВ в місцевостях, де переважає помірний, холодний і тропічний клімат.

Робоча температура проводів даної марки становить близько 70 °С, тривало допустима - знаходиться в межах від мінус 20 °С до плюс 90 °С.

#4. Наступні марки проводів СІП-4 і СІП-4н складаються з парних струмопровідних жил, при цьому несуча нульова жила у них відсутній. Літерне позначення «н» в кінці маркування вказує на те, що для виготовлення дроту використовувався алюмінієвий сплав, якщо літери немає – алюміній. Ізоляція зроблена з стійкого до ультрафіолетових випромінювань термопластичного ПВХ.

 

#5. Дроти з маркуванням СИП-5, СІП-5н мають аналогічну конструкцію, єдина відмінність – це ізоляція, яка «зшита з поліетилену». Це дає можливість на 30 відсотків підвищує тривалість допустимої температури експлуатації.

 

Застосовуються такі марки проводів для спорудження ЛЕП напругою до 2.5 кВ, підключення електрики до житловим будівлям, для мереж освітлення. Дроти виконані в кліматичному виконанні УХЛ (помірний і холодний клімат).

Основні
Країна виробникУкраїна
Термін служби20 років
УпаковкаБухта
  • Ціна: 47 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner