Продавець ТОВ Лідер Енерго Комплект розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
75 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (сьогодні).

+380 (98) 433-37-52
Днепровская набережная, 54, Київ, Україна
liderkomplekt@gmail.com
Залишити відгук
Дріт СІП-1А 3*70+1*95 (3х70+1х95) ізольований для LEP (впізнай свою ціну), фото 2
Дріт СІП-1А 3*70+1*95 (3х70+1х95) ізольований для LEP (впізнай свою ціну), фото 3
Дріт СІП-1А 3*70+1*95 (3х70+1х95) ізольований для LEP (впізнай свою ціну), фото 2
Дріт СІП-1А 3*70+1*95 (3х70+1х95) ізольований для LEP (впізнай свою ціну), фото 2
Дріт СІП-1А 3*70+1*95 (3х70+1х95) ізольований для LEP (впізнай свою ціну), фото 3

Дріт СІП-1А 3*70+1*95 (3х70+1х95) ізольований для LEP (впізнай свою ціну)

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Основним призначенням дроту СІП (самонесійний ізольований дріт) є передавання й розподіл електроенергії змінного струму в мережах освітлення і силових мережах напругою 0.4-1 кВ.

Дріт СІП отримав широке застосування під час будівництва магістральних повітряних ліній електропередач і різних відгалуг до введення у всілякі житлові приміщення й господарські споруди.

Він являє собою джгут скручений з ізольованих фазних житлових, зроблених з алюмінію й нульової носійної жили. Фазні жили обладнані ізоляцією, зробленою зі світлостабілізованого поліетилену підвищеного тиску, пофарбованого в чорний колір, який має стійкість до ультрафіолетових променів. У центрі нульової жили розміщений сталевий сердечник, скручений навколо алюмінієвими дротами.

Основні марки СІПів

Залежно від того, яку конструкцію має самонесний ізольований дріт і, які застосовуються матеріали для несучої частини, його можна розділити не такі різновиди:

#1. Дроти з позначенням СІП-1 і СІП-1А. Складаються з алюмінієвих струмопровідних фазних жил, покритих термопластичною поліетиленовою ізоляцією, стійкою до впливу ультрафіолету. Також конструкція містить несну нульову жили, яка може бути як голою, так і ізольованою, залежно від марки. Буква «А» наприкінці маркування вказує на те, що нульова жила ізольована.

 

#2. Дроти з маркуванням СІП-2 і СІП-2А мають аналогічну з попередніми марками конструкцію, за винятком ізоляції, яка складається з «зшитого» поліетилену. Такі марки отримали застосування в монтажі ліній електропередач напругою до 1000 В, які схильні до впливів атмосферних чинників.

 

Цей дріт СІП використовують для виготовлення магістральних ліній і відгалужень до місцевих пунктів споживання в районах, де переважає помірний і холодний клімат.

Стругачі жили самонесних дротів позначень СІП-1 і СІП 1 А можуть витримувати тривале нагрівання до 70 °C, а для струмопровідних жил дротів із маркуванням СІП-2, СІП-2А цей показник становить до 90 °C. У процесі монтажу необхідно звертати увагу на те, щоб було виконано дотримання необхідного (мінімельно допустимого) радіусного вигину, який має становити не менш ніж десять зовнішніх діаметрів дроту.

#3. Марка СІП-3 складається з однієї жили зі сталевим осердям, оббитим дротами з алюмінієвого сплаву марки AlMgSi. Ізоляція цього дроту являє собою «шитий поліетилен», що має гарну стійкість до впливу ультрафіолетових випромінювань.

 

Самонесний ізольований дріт такої конструкції використовується під час будівництва повітряних ліній передач електричної енергії напругою приблизно 20 кВ у територіях, де переважає помірний, холодний і тропічний клімат.

Робоча температура дротів цієї марки становить приблизно 70 °C, допустима — є межах від мінус 20 °C до плюс 90 °C.

#4. Наступні марки дротів СІП-4 і СІП-4н складаються з парних струмопровідних жил, водночас несна нульова жила в них немає. Буквенне позначення «н» наприкінці маркування вказує на те, що для виготовлення дроту використовувався алюмінієвий сплав, якщо літери немає — алюміній. Ізоляція зроблена зі стійкого до ультрафіолетових випромінюваннях термопластичного ПВХ.

 

#5. Дроти з маркуванням СІП-5, СІП-5н мають аналогічну конструкцію, єдину відмінність — це ізоляція, яка «зшита з поліетилену». Це дає можливість на 30 відсотків підвищує тривалість допустимої температури експлуатації.

 

Застосовуються такі марки дротів для споруди LEP, напругою до 2.5 кВ, під'єднання електрики до житлових будівель, для мереж освітлення. Дроти виготовлені в кліматичному виконанні УХЛ (умірений і холодний клімат).

Основні
Країна виробникУкраїна
Термін служби20 років
УпаковкаБухта
  • Ціна: 47 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner